ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійРемонт доріг тероризуватиме львів'ян і в новому році

Ремонт доріг тероризуватиме львів'ян і в новому році

Для Львова залишається актуальною проблема доріг. Попри значні успіхи у цьому році, в наступному – жителям доведеться знову запастися терпінням та змиритися з незручностями, пов’язаними з ремонтом доріг.

Одна з найболючіших проблем Львова - це проблема доріг. Про це заявив мер міста Андрій Садовий, підсумовуючи річні здобутки у цьому напрамі - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Символом бездоріжжя була вул. Городоцька і ніхто ніколи не думав, що колись її можна буде зробити. Ми думали, що це не можливо. Були складнощі, але ми це зробили. Сьогодні всі з’їзди з вул. Городоцької відкриті, також вул. Шевченка, розв’язка. Так має бути, місто має мати хороші дороги» - наголосив Андрій Садовий.

Мер зауважив, що відремонтовано і вул. Коперника, перехрестя Бандери – Чупринки. Багато було зроблено на вул. Замарстинівській та Хмельницького. Цього року зробили також частину вул. Пекарської, Січових Стрільців, Виговського на значній частині. «На початку 2007 року ми приблизно 5 млн грн виділяли на ямкові ремонти. Зараз ця сума знизилася. Робимо капітальні ремонти, багато вкладаємо в мережі. Робимо всю інфраструктуру, але це вже на роки» - зазначив посадовець.

Андрій Садовий також акцентував, що 2014-2015 роках мають бути зроблені роботи на вул. Антоновича, Героїв УПА. Є намір закінчити роботи на вул. Пасічній, Богданівській, Шевченка, Бандери, Київській.

 
Коментарі (0)