ГоловнаНовини ЖКГТранспортОкупований Донецьк планують з'єднати з Маріуполем автобусом

Окупований Донецьк планують з'єднати з Маріуполем автобусом

Губернатор Донецької області заявив про наміри відновити автобусне сполучення між Маріуполем та окупованим Донецьком уже найближчим часом. Однак, наразі реалізувати цей задум неможливо.
Найближчим часом автобусне сполучення між Маріуполем і окупованим бойовиками Донецькому буде відновлено. Про це заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (ВГА) Павло Жебрівський, передає «УНН».
 
«З'єднання Маріуполь - Донецьк на сьогоднішній день відновлено не буде, тому що, згідно з рішенням Антитерористичного центру, автобусне сполучення між територією Донецької області, контрольованої українською владою, і неконтрольованої території неможливо», - сказав пан Жебрівський.
 
За його словами, автобуси з цього маршруту почнуть їздити найближчим часом.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Укрзалізниця» продовжує максимально завантажувати усі профільні підприємства з ремонту рухомого складу. Зокрема, ПрАТ«Запорізький електро-возоремонтний завод» відремонтує 24 локомотивні секції. Наразі у ремонті знаходиться 11 секцій. Наразі ж понад 70 позицій комплектуючих підприємство змушене купувати за кордоном, що за нинішньої економічної ситуації вкрай проблематично. 
 
Коментарі (0)