ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняРемонт каналізації влетить Херсону в копійку

Ремонт каналізації влетить Херсону в копійку

Роботу каналізації в Херсоні тимчасово поновлено. Втім, влада обіцяє направити на капітальний ремонт системи водовідведення міста більше, ніж 0,5 млн грн.

На ремонт самопливного каналізаційного колектора на перехресті вул. Чорноморської і Шовкуненка з резервного фонду обласного бюджету буде виділено 600 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у Херсонській облдержадміністрації.

На сьогодні робітниками водопровідно-каналізаційного господарства Херсона змонтована тимчасова система водовідведення, по якій відбувається перекачування стоків в обсязі близько 3 тис. куб. м. на добу через два каналізаційних колодязя за допомогою мотопомп.

Аварійні бригади Херсонського водоканалу контролюють роботу насосів. Водопостачання мешканців Дніпровського району міста здійснюється у звичайному режимі.

Нагадаємо, 9 січня у Херсоні сталася аварія на самопливному каналізаційному колекторі діаметром 500 мм. На засіданні міської комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій аварію було визначено надзвичайною ситуацією місцевого рівня.

 
Коментарі (0)