ГоловнаНовини ЖКГТранспортРемонт залізничних колій вилився в мільйони

Ремонт залізничних колій вилився в мільйони

Цьогоріч ремонт колій Придніпровської залізниці обійшовся «Укрзалізниці» майже у 390 млн грн. Відремонтували понад 350 км колій.

Протягом 2013 року колійники Придніпровської залізниці виконали значні обсяги ремонтно-колійних робіт. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

Зокрема, роботи були проведені на напрямках Лозова-Сімферополь, Верхівцеве-Долинська, П’ятихатки-Чаплине, П’ятихатки-Кривий Ріг, Кривий Ріг-Головний-Комиш Зоря, Воскобійня-Красноармійськ, Джанкой-Керч, Вільнянськ-Запоріжжя Ліве, Воїнка-Джанкой. Всього відремонтовано понад 350 км колій. Загальна вартість робіт склала близько 390 млн грн.

Зауважимо, торік залізничники модернізували 54,6 км колії, капітальний ремонт провели на 88,8 км,середній - на 188,6 км, комплексно-оздоровчому ремонту піддали 20,2 км колії. Також за звітний період на підприємстві відремонтовано 111 комплектів стрілочних переводів, 36 комплектів замінили новими та старопридатними на залізобетонних брусах.

З метою покращення якості ремонтно-колійних робіт у 2013 році Придніпровська залізниця придбала та ввела в експлуатацію високопродуктивні колійні машини ВПР-09-3х, які використовуються для одночасної виправки, підбивки та риштовки трьох шпал у режимі неперервної дії та RM-80, котрі очищають колії від засміченя баласту та виконують стрілочні переводи на перегонах і станційних коліях. На їх закупівлю було направлено 98,8 млн грн.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше,  залізничники у 2013 році удосконалили пасажирські перевезення: впровадили електронні квитки, відкрили нові маршрути швидкісних поїздів, запропонували бонусні програми для пасажирів Інтерсіті+, ввели зупинки поїздів на станції Дарниця та наблизили українські стандарти безпеки до європейських норм.

 
Коментарі (0)