ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійРемонту столичних доріг визначили «дедлайн»

Ремонту столичних доріг визначили «дедлайн»

Київська влада наголосила, що ремонт столичних доріг має завершитися на початку травня.

Столичні дороги мають відремонтувати до 9 травня 2013 року. Про це заявив голова Київської міської адміністрації Олександр Попов, - інформує РБК-Україна.

«Я можу зараз підтвердити, що до 1 травня, максимум до 9 травня, ми закінчимо всі роботи, які в Києві потрібно буде зробити, для того, щоб були нормальні дороги. І будемо продовжувати реконструкцію наших доріг, яку ми розпочали в минулому році», - заявив Олександр Попов.

За його словами, сьогодні в Києві 20 тис. кв м доріг: «Ми зараз почали працювати з так званим холодним асфальтом, який ми можемо класти при температурах нижче 0. За нашими підрахунками як мінімум 20 тис. кв м дорожнього полотна вимагає такого ремонту».

Також Олександр Попов сказав, що в першу чергу буде відремонтований Проспект перемоги і Окружна дорога.

Як повідомляла «Україна Комунальна», сьогодні Прем’єр-міністр Микола Азаров дав доручення Віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу взяти під особистий контроль відновлення доріг після зими. Також Прем’єр-міністр наголосив, що потрібно разом з Міністерством фінансів розглянути стан справ у регіонах і терміново надати допомогу там, де місцевих сил недостатньо.

 
Коментарі (0)