ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняРеструктуризацію «Нафтогазу» оцінять до кінця року

Реструктуризацію «Нафтогазу» оцінять до кінця року

Експертна група Світового банку оцінить реструктуризації «Нафтогазу» до початку наступного року. У Міненерго повідомляють, що перше засідання з цього приводу було проведено вчора в Києві.

Експерти Світового банку до кінці року відзвітують щодо успіхів реструктуризації НАК «Нафтогаз України» з відділенням газотранспортного бізнесу. Про це повідомив директор департаменту планування та європейської інтеграції Міністерства енергетики та вугільної промисловості Михайло Бно-Айріян на своїй сторінці у Facebook.

«На цьому тижні в Києві працюватиме група експертів Світового банку, які повинні проаналізувати різні моделі (реструктуризації «Нафтогазу» - ред.). На виході до кінця грудня вони повинні представити фінальний звіт», - повідомив він.

Окрім того, за інформацією чиновника, перше засідання групи та за участі Міненерго, «Нафтогазу» з цього приводу було проведено вчора.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, НАК «Нафтогаз України» оголосив тендер на надання послуг PR-агентств для просування компанії в європейських та американських ЗМІ. Від кандидатів вимагають значного досвіду роботи з нафтовими і газовими компаніями в ЄС.

 
Коментарі (0)