ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняРФ «кине» мільйони доларів на воду для кримчан

РФ «кине» мільйони доларів на воду для кримчан

На вирішення «водних» проблем Криму Росії виділила мільйони доларів. Ці кошти будуть спрямовані на забезпечення безперебійного господарсько-побутового і питного водопостачання півострова.

Уряд Росії направив на водопостачання Криму і Севастополя понад 70 млн дол. Відповідне розпорядження підписав Прем'єр-міністр Дмитро Медведєв. Документ опублікований на офіційному інтернет-порталі правової інформації.

На безперебійне забезпечення господарсько-побутового і питного водопостачання Криму і Севастополя з федерального бюджету Росії в якості міжбюджетних трансфертів буде спрямовано понад 2,5 млрд руб. (близько 71,3 млн дол.). З цієї суми понад 1,285 млрд руб. буде направлено через Мінприроди бюджету Криму на фінансове забезпечення в 2014 реалізації невідкладних заходів щодо забезпечення безперебійного господарсько-побутового і питного водопостачання. Севастополю на ці цілі виділять 89,3 млн руб.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Тимчасова гребля перекрила надходження більшої частини води в Крим через Північно-Кримський канал.
 
Коментарі (0)