ГоловнаНовини ЖКГЖитлоРФ обіцяє переселяти кримчан з аварійних будинків

РФ обіцяє переселяти кримчан з аварійних будинків

Мінбуд Росії заявляє, що переселятиме кримчан з аварійних будинків до новобудов до кінця 2015 року. Однак, коли зведуть будинки для переселенців із аварійних помешкань - невідомо

Міністерство будівництва та житлово-комунального господарства Російської Федерації заявило, що збирається переселити з аварійних помешкань 1236 людей. Реалізувати такий проект планують до кінця 2015 року. Про це повідомляють у прес-службі Мінбуду Росії.

Так, лише у Севастополі за поточний рік планують переселити з аварійних будинків 638 громадян.

«Ми будемо стежити за тим, як реалізується все, що заплановано, і оцінювати результати», - сказав замісник Міністра будівництва та ЖКГ Росії Андрій Чибіс.

Переселятимуть людей у новобудову, під яку вже і територію виділили, однак ще не розпочали будівництво.

Тож, коли переселятимуть людей з їхніх помешкань, та чи підлягатимуть ремонту такі аварійні будинки – у Міністерстві не повідомляють.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, кримчанам запропонували побудувати Керченський міст за свій рахунок. Відповідну ініціативу започаткували ветерани окупованого Севастополя. Окрім того, кримчан закликали підтримати таку ініціативу щодо перерахування грошей на будівництво моста через Керченську протоку.

 
Коментарі (0)