ГоловнаНовини ЖКГПодіїРФ пригрозила Польщі «наслідками» в разі знесення радянських пам'ятників

РФ пригрозила Польщі «наслідками» в разі знесення радянських пам'ятників

У МЗС Росії назвали рішення польської влади про знесення радянських пам'ятників в рамках внесення змін до закону про заборону пропаганди комунізму "обурливою провокацією"
У МЗС Росії назвали рішення польської влади про знесення радянських пам'ятників в рамках внесення змін до закону про заборону пропаганди комунізму "обурливою провокацією" і пригрозили Варшаві "наслідками", передає офіційний сайт МЗС Росії.
 
"Влада Польщі, безумовно, добре розуміє, наскільки важку образу вона завдає російському народу і народам країн, які в минулому входили до складу СРСР, сини і дочки яких боролися проти спільного ворога за життя і свободу народів Європи, в тому числі поляків. Проте, у Варшаві свідомо йдуть на цю обурливу провокацію. Зрозуміло, вона не залишиться без наслідків" - сказано в заяві відомства.

Президент Польщі Анджей Дуда, 17 липня, підписав схвалені парламентаріями поправки до закону "Про заборону пропаганди комунізму чи іншого тоталітарного ладу" від 1 квітня 2016 року, якими передбачається знесення всіх радянських пам'ятників. 

 
Коментарі (0)