ГоловнаКоментаріГазопостачанняРФ вимагає «газових» санкцій проти України

РФ вимагає «газових» санкцій проти України

Україна та Росія досі не можуть домовитися щодо ціни на газ. Тристоронні перемовини обох країн разом із ЄС не дають жодних результатів. Через це РФ має намір їх припинити та ввести санкції проти України.

Росія повинна припинити газові переговори з Києвом і перейти до санкцій проти України. Про це в інтерв'ю заявив голова комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Пушков, пишуть «Ведомости».

«Я вважаю, що Росія повинна переходити до санкцій проти України. На мій погляд, пора припиняти переговори щодо газу. Я вважаю недоречними переговори в Києві в умовах, коли в Києві атакують російське посольство, влада практично мовчить, міліція не діє, Міністр закордонних справ ображає російського президента. Які переговори? Ці переговори треба закінчувати. І треба припиняти постачання газу в Україну», - заявив пан Пушков.

Чоловік вважає, що через відсутність змін, слід вводити санкції. «Ступінь агресивності на нашу адресу у Києві лише наростає. Нам пора закінчувати всякі розмови про партнерство і переходити до іншої політики», - заявив депутат.
 
Також пан Пушков вважає, що у наростанні конфлікту між Україною та Росією винні США. За його словами, вони штати створюють атмосферу холодної війни, яка дозволить йому «вибудувати під себе» всі європейські країни.
 
 
Нагадаємо, сьогодні о 10:00 закінчується термін, який Росія дала Україні на виплату боргу за газ. У разі, якщо заборгованість не буде погашена, РФ обіцяє перевести Україну на передоплату.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», тристоронні переговори України-Росії-ЕС досі не дали результатів.
 
Коментарі (0)