ГоловнаНовини ЖКГЖитлоРяди київських довгобудів порідіють

Ряди київських довгобудів порідіють

Невдовзі відновиться будівництво ще одного довгобуду у Києві. За даними Мінрегіону, наразі на завершальній стадії вирішення перебувають питання, які цьому заважали.

У Києві на один проблемний довгобуд стане менше. За інформацією Мінрегіона, наразі на завершальній стадії вирішення питань, які дозволять відновити будівництво житлового будинку на вул. Сім’ї Сосніних, 4а.

«Нещодавно відбулась нарада в Адміністрації Президента з питань цього об’єкту будівництва, на якій ми запропонували вирішити майнові питання інвесторів будівництва цього будинку шляхом передачі права вимоги від них до комунального підприємства «Житлоінвестбуд - УКБ». На підставі таких правочинів буде визначено право власності на даний об’єкт незавершеного будівництва за цим комунальним підприємством. Наступним етапом буде оформлення на підприємство земельної ділянки. Реалізація таких кроків дозволить розпочати роботи з завершення будівництва цього будинку» - поінформував заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитро Ісаєнко.

Він також додав, що інвестори на своїх зборах, участь в яких взяли близько 400 осіб, підтримали таку пропозицію Мінрегіону.

«Крім того, Міністерство взяло на себе зобов’язання сприяти у вирішенні Київською міською державною адміністрацією питання оформлення права користування земельною ділянкою за комунальним підприємством та поновленні проекту будівництва», - сказав заступник Міністра.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на початок року близько 37% об'єктів незавершеного будівництва знаходилися в активній стадії добудови, інші 63% були заморожені.

 
Коментарі (0)