ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняРосія обіцяє забезпечити Крим водою з квітня

Росія обіцяє забезпечити Крим водою з квітня

Росія заявляє, що завершить всі роботи щодо безперебійного водопостачання у Криму вже в квітні. Москва також говорить про надання підтримки для кримських підрядників на федеративному рівні.

Російська Федерація обіцяє кримчанам, що основні роботи з організації безперебійного водопостачання на півострові завершаться вже в квітні. Про це заявив Міністр екології та природних ресурсів Російської Федерації Сергій Донський, передає «Кримінформ».

«Відставання планується ліквідувати за 3-4 місяці. Ми всіляко будемо допомагати колегам і з точки зору зняття якихось адміністративних бар'єрів, та допомоги на федеральному рівні. Але в цілому у нас є спільна думка, що в квітні максимальний обсяг робіт повинен бути виконаний», - заявив російський чиновник.

Він також наголосив, що кошти на реалізацію цього проекту передбачені в повному обсязі. Тож, спочатку на півострові планують завершити буріння скважин, будівництво водозаборів та ремонт водоводів.

«До 1 квітня в основному напруга щодо забезпечення водними ресурсами має бути знято», - резюмував російський Міністр.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, через кілька місяців Керч може залишитися без води. Запаси водних ресурсів у Керченському водосховищі постійно зменшуються і наразі становлять майже 6,6 млн кубометрів.

 
Коментарі (0)