ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоРосія визначилась зі строками будівництва Керченського мосту

Росія визначилась зі строками будівництва Керченського мосту

В Росії доповіли про початок будівництва мосту через Керченську протоку. За словами Міністра транспорту РФ, його планують завершити у грудні 2018 року.

Росія планує збудувати міст до Криму через Керченську протоку до 16 грудня 2018 року. Про це заявив  Міністр транспорту Росії Максим Соколов на зустрічі з Президентом РФ Володимиром Путіним, передає «УНІАН».

«Таким чином, фактично ми, як Ви доручали, в серпні почали будівельні роботи із створення Керченського мосту. За нашим планом-графіком ми повинні завершити ці роботи 16 грудня 2018 року», - сказав пан Соколов, звертаючись до Володимира Путіна.  
За його словами, будівництво транспортного переходу включає в себе також і створення належної інфраструктури, як залізничної, так і автомобільної.  «Це Таманський півострів, місце початку будівництва Керченського мосту, введення Коса Тузла», - сказав він.  
 
За його словами, «вже розроблено проектну документацію, що пройшла держекспертизу, з будівництва двоколійної залізниці, приблизно 42 км, і автомобільної дороги, теж ділянку близько 40 км, які будуть підходити безпосередньо до самого Керченського переходу через протоку». 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», китайська будівельна компанія «CCCC» підтвердила свою зацікавленість участі у будівництві мостового переходу через Керченську протоку. 
 
Коментарі (0)