ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняРосія визнала проблеми з водопостачанням в Криму

Росія визнала проблеми з водопостачанням в Криму

Крим потребує додаткової допомоги з боку федерального центру в питаннях водозабезпечення

Крим потребує додаткової допомоги з боку федерального центру в питаннях водозабезпечення і водовідведення, необхідно опрацювати питання і додаткового законодавчого врегулювання забезпечення регіону ресурсом.

Про це в ході відеомосту Москва-Сімферополь в прес-центрі МІА «Росія сьогодні» розповів глава Комітету Держдуми Російської Федерації з екології та охорони навколишнього середовища Володимир Бурматов.

«Я вважаю, що зусилля, які робляться сьогодні, недостатні. У тому числі з точки зору профільного міністерства - Мінприроди, - сказав він.- Республіка Крим є одним із суб'єктів РФ, кому федеральна допомога особливо необхідна. Я б поставив в один ряд з регіонами Байкальської і Волзької зон ».

Як раніше в ході ПМЕФ-2019 розповів заступник міністра природних ресурсів і екології РФ Євген Кисельов, питання водоспоживання і водозабезпечення Криму є найгострішим для регіону з точки зору екології. Поки проблема вирішена за рахунок підземних вод, але тим не менш Мінприроди веде постійний моніторинг взаємообміну солоних вод прилеглих морів і підземних джерел.

Карпати - це чарівне місце для сімейного відпочинку. До ваших послуг готель в карпатах "Воєводино". Затишок та спокій, неймовірна краса. Гарний сервіс та комфортні номери.

 
Коментарі (0)