ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоРозвивати вітчизняне ЖКГ буде новий урядовий орган

Розвивати вітчизняне ЖКГ буде новий урядовий орган

У структуру Секретаріату Кабміну внесуть зміни. Зокрема, уряд створить департамент з розвитку ПЕК та ЖКГ у своєму Секретаріаті. Відповідна Постанова оприлюднена на сайті Кабміну.

Кабінет Міністрів створить департамент розвитку паливно-енергетичного комплексу (ПЕК) та житлово-комунального господарства у своєму Секретаріаті. Таке рішення уряду закріплено в Постанові №914 «Про внесення зміни до структури Секретаріату Кабінету Міністрів України» від 11 листопада.

«Внести зміну до структури Секретаріату Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2015 р. № 213 «Деякі питання Секретаріату Кабінету Міністрів України» (Офіційний вісник України, 2015 р., № 32, ст. 925, № 67, ст. 2212, № 72, ст. 2375), доповнивши її після позиції «Департамент розвитку реального сектору економіки» позицією «Департамент з питань розвитку паливно-енергетичного комплексу та житлово-комунального господарства», - йдеться в Постанові.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у цьому році передбачено всього 5,6 млрд грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

 
Коментарі (0)