ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРівненчанам здешевили комунальні послуги

Рівненчанам здешевили комунальні послуги

Мешканцям Рівненської області здешевили житлово-комунальні послуги на понад 200 мільйонів гривень.

Жителям Рівненської області здешевили комунальні послуги на 222 млн грн. А це на 25 мільйонів більше, ніж торік. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Рівненської ОДА.

За словами директора обласного департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Ольги Підкидач, з початку року мешканцям області компенсували 138 мільйонів за оплату житлово-комунальних послуг. Ще 47,5 мільйона гривень відшкодували соціально незахищеним краянам, які купували тверде паливо та скраплений газ. Окрім того, в область надійшло майже 25 мільйонів гривень на пільгове перевезення жителів Рівненщини та понад 5 мільйонів — на здешевлення послуг зв’язку пільговикам області.

Нагадаємо, згідно з результатами опитування, яке проводила «Україна Комунальна» у листопаді ц.р., подальше підвищення житлово-комунальних тарифів, без збільшення заробітної плати, призведе до нарощування відповідної заборгованості, оскільки вже сьогодні більшість українців сплачує за послуги ЖКГ половину своїх доходів.

 
Коментарі (0)