ГоловнаНовини ЖКГПолітика«Самопоміч» вимагає від Президента негайного звільнення голови НКРЕКП

«Самопоміч» вимагає від Президента негайного звільнення голови НКРЕКП

Партія "Самопоміч" вимагає від Президента України Петра Порошенка негайно звільнити з посади керівника Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, Дмитра Вовка.
Партія "Самопоміч" закликає президента України негайно звільнити з посади керівника Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг Дмитра Вовка за його непрофесійних дій або публічно взяти на себе відповідальність за всі скандальні рішення НКРЕКП та тарифну політику в Україні в цілому", - йдеться в заяві партії, поширеній вчора 28 вересня 2016г.
 
У партії "Самопомоч" нагадують, що у вівторок, 27 вересня 2016г., Нацрегулятор в черговий раз підвищив тарифи на електроенергію для непобутових споживачів – таким чином, з травня, тарифи зросли майже на 27%.
 
"Разом з тим, паралельно НКРЕКП піднімає тарифи для населення з аргументацією, щоб зрівняти їх з тарифами для непобутових споживачів. Але якщо ростуть одні і інші тарифи, то вони ніколи не зрівняються", - йдеться у заяві.

Партія також закликає НАБУ розслідувати озвучені в ЗМІ звинувачення на адресу керівництва НКРЕКП. 

 
Коментарі (0)