ГоловнаНовини ЖКГПолітикаСБУ та прокуратура проводять слідчі дії в «Київавтодорі»

СБУ та прокуратура проводять слідчі дії в «Київавтодорі»

Генеральна прокуратура і Служба безпеки України проводять слідчі дії у комунальній корпорації «Київавтодорі»

Про це повідомляє прес-служба підприємства, передає УНН.

«Сьогодні з 09.30 год. у комунальній корпорації «Київавтодор» Генеральна прокуратура України та Служба безпеки України з незрозумілих причин проводить слідчі дії. Роботу підприємства частково паралізовано», - йдеться у повідомленні на сторінці «Київавтодору» у Facebook.

У повідомленні також зазначається, що у цьому році у столиці заплановано ремонт 300 км вулично-дорожньої мережі, зокрема капітальний ремонт вул. Раїси Окіпної, Митрополита Андрея Шептицького, Русанівської Набережної, вул. Набережно-Корчуватської, Повітрофлотського проспекту, вул. Олени Теліги, бульв. Дружби народів, транспортного вузла на перетині просп. Перемоги з вул. Данила Щербаківського, шляхопроводу на перетині просп. Космонавта Комарова та бульв. Вацлава Гавела та багатьох інших доріг та вулиць столиці.

Крім того, в компанії додали, що в цьому році заплановано збільшити  в усіх районах столиці  об’єми робіт з поточного (середнього) ремонту доріг та вулиць, який проводиться суцільним покриттям, та заливки тріщин, що як наслідок значно покращить стан дорожнього покриття.

Зокрема, в «Київавтодорі» мають намір продовжити роботи з ремонту асфальтобетонного покриття міжквартальних проїздів та прибудинкових територій, адже саме цей ремонт упродовж останніх двох років знайшов дуже схвальний відгук серед киян.

Нагадаємо, 13 березня Служба безпеки України та Генеральна прокуратура України розпочали перевірку господарської та фінансової діяльності комунального підприємства «Київпастранс» за минулі роки.

 

 

 
Коментарі (0)