ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСевастопольському пляжу подарували нове життя

Севастопольському пляжу подарували нове життя

На початок курортного сезону центральний міський пляж «Кришталевий» благовлаштували.

На початок курортного сезону центральний міський пляж «Кришталевий» благовлаштували. На території місця відпочинку розмістили дерев'яні тапчани, за спеціальною технологією виготовили і встановили сучасні навіси, встановили урни. Разом з тим будівельники демонтували проржавілі сходи і перила, які становлять загрозу для життя і здоров'я відпочивальникыв. Замість них встановили сучасні і абсолютно безпечні трапи.

Нагадаємо, про намір благовлаштувати центральний міський пляж було заявлено в кінці травня. Тоді голова Севастопольської міської держадміністрації Володимир Яцуба повідомив журналістам: «Ми прийшли до ряду домовленостей з депутатом Верховної Ради України від Партії регіонів Павлом Лебедєвим. Він за свої гроші купує лежаки, навіси і все що необхідно для нормальної роботи пляжу. Крім того, будуть обладнані комфортні тапчани, щоб севастопольці і гості міста не лежали на бетоні, приведені в порядок сходи, по яких відпочиваючі спускаються до моря. Все нове обладнання безкоштовно буде передано на баланс комунального підприємства «Благоустрій», - підкреслив голова виконавчої влади міста.
 
За словами представника будівельної компанії, що здійснює роботи з благоустрою території пляжу «Кришталевий» на виготовлення і монтаж пляжного обладнання було витрачено понад 0, 5 млн гривень.

Контекст Крим

 
Коментарі (0)