ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЩе один кримський пішохідний перехід «пішов під землю»

Ще один кримський пішохідний перехід «пішов під землю»

У кримській столиці завершена реконструкція підземного пішохідного переходу на перехресті вулиць Дмитра Ульянова та Севастопольської.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

«Роботи на цьому об'єкті були проведені досить масштабні, так як перехід був переданий на баланс комунальному підприємству в незадовільному стані», - зазначив директор КП «Дирекція ринків» Наріман Хаялієв.

Нагадаємо, що ще в лютому поточного року на адресу міської Інспекції з благоустрою надійшло колективне звернення громадян із проханням привести цей перехід у відповідність з нормами безпеки.

Тоді жителі мікрорайону скаржилися на загрозливий їх здоров'ю стан сходинок в переході, незручність пандусів, поручнів, обмежений прохід.

Це питання було взято на особистий контроль міського голови Віктора Агєєва. За його дорученням новий балансоутримувач - КП «Дирекція ринків» - приступив до реконструкції соціально-значимого об'єкта.

За словами Нарімана Хаялієва, реконструкція пішохідного переходу тривала кілька місяців. За цей час тут була проведена заміна плитки, решіток зливової каналізації, електропроводки, старих поручнів, укладено нове асфальтне покриття, встановлені навіси і нові пандуси.

Директор комунального підприємства повідомив, що на сьогоднішній день реконструкція підземних пішохідних переходів в Сімферополі триває.

«До кінця року будуть відремонтовані пішохідні переходи ще на кількох міських магістралях, в тому числі по вулиці Гагаріна, Ларіонова і в районі Центрального автовокзалу», - пообіцяв Наріман Хаялієв.

 
Коментарі (0)