ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняШведські фанати «осушили» Київводоканал

Шведські фанати «осушили» Київводоканал

З 8 по 18 червня шведські футбольні фани використали близько 380 тис. літрів води, з яких 300 тис. - для приймання душу та інших побутових потреб.

 

За 10 днів шведські футбольні фанати випили 80 тисяч літрів води і ще 300 тисяч використали для побутових потреб.
 
Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Київводоканалу.
 
Київводоканал і надалі продовжує опікуватися водопостачанням на території фан-кемпінгу Труханового острова протягом проживання там уболівальників зі Швеції. З цією метою у таборі працюють водовозки питної води для забезпечення потреб кухні, а також побуту мешканців табору.
 
«Так, з 8 по 18 червня шведські футбольні фани  використали близько 380 тис. літрів води, з яких 300 тис. - для приймання душу та інших побутових потреб. Кемпінг на Трухановому розрахований на 6 тис. 446 осіб, хоч сьогодні там перебуває близько 3 тис. Вболівальників», - йдеться у повідомленні.
 
У загальному, за даними аналітичного відділу Київводоканалу, водоспоживання у столиці у зв'язку з проведенням футбольного чемпіонату Євро-2012 і прибуттям чималої кількості гостей до столиці не збільшилося, а навпаки — навіть зменшилося. Так, середньодобова подача води Києву у травні цього року становила — 833 тис. 448 літрів , а у червні - 814 тис. 294 літри. Це пов'язано з тим, що багато мешканців на період Євро-2012  узяли відпустки і виїхали з міста.
 
Для порівняння, з 8 по 18 червня цього року у водопровідну мережу міста Київводоканалом було подано 8 тис. 992  л. води, за аналогічний період минулого року - 9 тис. 568 л.

 

 
Коментарі (0)