ГоловнаНовини ЖКГТранспортШвидкісні поїзди Інтерсіті+ терміново зняли з рейсів

Швидкісні поїзди Інтерсіті+ терміново зняли з рейсів

З понеділка, 24 грудня «Укрзалізниця» зняла з маршрутів швидкісні поїзди Hyundai

За повідомленням довідкової служби Київського вокзалу, замість корейських поїздів курсуватимуть звичайні електропоїзди. Разом з тим, оператор вокзалу не уточнила, на який саме період вводиться скасування курсування поїздів Hyundai.

Яким чином «Укрзалізниця» збирається компенсувати вартість квитків, поки не відомо. Українська залізнична швидкісна компанія поки відмовляється коментувати ситуацію, що склалася.

Нагадаємо, що з приходом морозів поїзди Hyundai ламаються, практично, кожен день.

Нещодавно невдоволення постійними поломками нових поїздів висловив Президент Віктор Янукович, зазначивши, що під час придбання даних поїздів не було враховано «зимовий досвід». У свою чергу екс-Міністр інфраструктури Борис Колесніков зазначив, що пропонував у січні минулого року перевірити нові поїзди на Транссибірської магістралі, і, заодно, провести випробування, замість того, щоб доставляти їх пароплавами.

Чиновник також додав, що у самій «Укрзалізниці» наполягала на оновленні парку поїздів у зв'язку зі збитками від продажу плацкартних та купейних квитків на рейси українських поїздів.

За матеріалами: Коментарі

 
Коментарі (0)