ГоловнаНовини ЖКГПодіїСхідноєвропейський досвід у реновації громадських будівель – конференція Green Restart

Східноєвропейський досвід у реновації громадських будівель – конференція Green Restart

Компанія Danfoss Україна запрошує приєднатися до онлайн-конференції «Green Restart: Реновація громадських будівель», що збирає кращий досвід та проговорює труднощі, з якими стикалися східноєвропейські муніципалітети

Територіальні громади в Україні витрачають від 7 до 15% свого бюджету на енергоносії та комунальні послуги. На громадські будівлі – школи, садочки, лікарні тощо – припадає левова частка цих витрат. В старих будівлях енергія використовується неефективно, тому навіть за високих витрат комфорт перебування там не гарантований. Реновація громадських будівель вирішує ці проблеми – а також запускає низку інших позитивних економічних та соціальних перетворень у громаді.

Компанія Danfoss Україна запрошує 29 квітня о 10.00 приєднатися до спеціалізованої онлайн-конференції «Green Restart: Реновація громадських будівель», що збирає кращий досвід та проговорює труднощі, з якими стикалися східноєвропейські муніципалітети (з України, Польщі та Литви) у розбудові енергоефективного муніципального сектора.

У конференції беруть участь міські голови Житомира, Славутича, Тернополя та Хмельницького, міський голова (2015-2019) литовського міста Таураґе, директор департаменту інфраструктури Варшави, інженери та фінансисти. Детальніша програма та реєстрація доступні на веб-сторінці конференції. Приділіть лише дві години та дізнайтеся з перших рук, як запустити у Вашому місті процес «Зеленого перезавантаження» / Green Restart.

Про компанію Danfoss

Danfoss - міжнародна інженерна компанія, заснована 1933 року в Данії. Компанія спеціалізується на виробництві енергоефективних рішень для оптимізації споживання енергії у різноманітних секторах: будівництві, промисловості, комунальній інфраструктурі, автомобіле- та суднобудуванні тощо. Станом на 2020 рік офіси Danfoss відкриті у понад 100 країнах світу, діють 72 заводи, працюють >28000 співробітників. Український офіс відкритий 1997 року, в Україні компанія працює у напрямах житлового та комерційного будівництва, муніципальної теплової інфраструктури, комерційного та промислового холоду тощо. Деталі: https://www.danfoss.com/uk-ua/ 

 
Коментарі (0)