ГоловнаКоментаріПолітикаС.Кубів: «Проект держбюджету на 2018 рік буде представлено 15 вересня»

С.Кубів: «Проект держбюджету на 2018 рік буде представлено 15 вересня»

Віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів переконаний, що проект державного бюджету на 2018 рік представлена ​​15 вересня 2017 року.
Віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів переконаний, що проект державного бюджету на 2018 рік представлена ​​15 вересня 2017 року. Станом на сьогодні - міністерства вже погодили його баланс.
 
«На даний момент бюджет відповідно з міністерствами погоджено в структурі балансу, і, відповідно, проведено спільну нараду президента України, прем'єр-міністра України, голови Верховної Ради і представників фракцій для того, щоб ми представили бюджет вчасно 15 вересня 2017 року», - сказав віце-прем'єр журналістам у рамках економічного форуму «Підтримка економічного розвитку України: співпраця між урядом України та діаспорою» минулої п'ятниці в Києві.

За словами Степана Кубіва, в рамках бюджету планується обрати 10 пріоритетів, серед яких є проведення реформ, однак детально говорити про пріоритети проекту держбюджету можна буде після його узгодження. 

 
Коментарі (0)