ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСімферополь долає наслідки стихії

Сімферополь долає наслідки стихії

Сильний вітер повалив 79 дерев, постраждали і дахи будинків. Всього, за даними начальника управління, необхідно відновити 61 покрівлю

У кримській столиці тривають роботи з ліквідації наслідків сильного вітру, який вчора завдав чималої шкоди місту.

Про це повідомив начальник управління з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонно-мобілізаційної роботи та надзвичайних ситуацій Ігор Логінов, інформує прес-служба міськради.

Він зазначив, що в результаті стихії в Сімферополі постраждало 3 людини, які були госпіталізовані.

Сильний вітер повалив 79 дерев, постраждали і дахи будинків. Всього, за даними начальника управління, необхідно відновити 61 покрівлю. Особливо постраждав дах чотириповерхового будинку «Кримавтотранс» по вулиці Севастопольська, 20, яку повністю знесло з будинку.

Також вітер пошкодив лінії електропередач в районі мікрорайонів Мар'їно і Лугове. До півночі освітлення там було відновлене.

«Всього надійшло близько 200 заявок від жителів міста на відсутність світла в будинках, - відмітив Ігор Логінов, - На даний момент у виконанні знаходиться ще 60».

За дорученням сімферопольського градоначальника Віктора Агєєва, всім постраждалим від вчорашнього урагану надається необхідна медична допомога, повідомив заступник міського голови Ілля Глазков, що сьогодні вранці відвідав трьох госпіталізованих жінок в 6-й міській лікарні і Кримської республіканської лікарні ім. Семашка.

«Негайно, після того, що сталося, мер міста Віктор Агєєв розпорядився надати всю необхідну медичну допомогу жінкам, - заявив Ілля Глазков, - Зараз надається сприяння в придбанні лікарських препаратів. Без уваги та контролю лікарів ніхто не залишається».

Нагадаємо, вчора через сильний вітер в Сімферополі уламками дерев було травмовано трьох жінок.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)