ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСімферополь витримує випробування негодою

Сімферополь витримує випробування негодою

Мер міста дав доручення контролювати роботу не тільки котелень, але і пунктів обігріву. Своєчасно забезпечувати їх продуктами харчування, дровами і всім необхідним.

8 лютого в Сімферопольській міській раді відбулося оперативно-господарське нарада під керівництвом мера кримської столиці Віктора Агєєва.

Про це «У.К.»  повідомили у прес-службі Сімферопольської міськради.

Міський голова заслухав звіти керівників про оперативну обстановку в усіх сферах життєдіяльності міста за тиждень і підкреслив, що першочергове завдання всіх міських служб - своєчасне попередження та оперативне усунення всіх виникаючих проблем в умовах негоди.

«Необхідно мобілізувати всі сили і ресурси, діяти оперативніше, своєчасно реагувати на звернення городян. Зниження температури буде продовжуватися, відповідно всі служби повинні працювати в режимі підвищеної готовності», - підкреслив мер.

Як повідомила начальник управління освіти Тетяна Сухіна, сьогодні вночі через сильний поривчастий вітер було зірвано і суттєво пошкоджений шифер на будинках двох шкіл - № 5 і № 25, частково схожі аварійні ситуації сталися в НВК «Українська школа-гімназія» та дитячому садку № 11.

Віктор Агєєв дав доручення в найкоротші терміни провести всі необхідні ремонтні роботи на дахах навчальних закладів, а також оперативно збирати від населення всю інформацію по пошкодженню покрівель.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства Анатолія Рогова, через сильний вітер за останню добу впало 4 дерева, приймаються оперативні заходи по їх видаленню.

Від сильного вітру страждають і лінії електропередач, про що доповів меру заступник начальника міської електромережі ВАТ «Крименерго» Юрій Перхняк. За його словами, ремонтними бригадами усувається 43 аварії.

«Котельні міста працюють у штатному режимі. Немає тепла в житловому будинку по вулиці Студентській, 2 з причини аварії на відомчої теплотрасі, балансоутримувачем якої є Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського», - повідомила начальник ПТО АП «Кримтеплокомуненерго» Ольга Травіна.

Мер міста дав доручення контролювати роботу не тільки котелень, але і пунктів обігріву. Своєчасно забезпечувати їх продуктами харчування, дровами і всім необхідним. Начальник управління з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонно-мобілізаційної роботи та надзвичайних ситуацій Ігор Логінов доповів міському голові, що з сьогоднішнього дня в пунктах обігріву знову в раціон вводиться гаряче харчування.

Крім того, за словами начальника управління охорони здоров'я Лариси Козлової, у всіх лікувальних установах міста відкриті точки обігріву, де сімферопольці можуть зігрітися та випити гарячий чай.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)