ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСімферополь знайшов місце для сміття

Сімферополь знайшов місце для сміття

Місто повинно мати власне сміттєпереробне виробництво, екологічно і економічно доцільне.

Вчора на засіданні сесії депутати Сімферопольської міської ради затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надали в постійне користування Кримському Республіканському підприємству «Чисте місто» 38,8 гектарів землі в Кубанській промисловій зоні в районі вулиць Жені Дерюгіної та Кубанської для будівництва сміттєпереробного комплексу.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Сімферопольської міськради.

У коментарі журналістам перший заступник Сімферопольського міського голови Сергій Ткачов зазначив, що на цій земельній ділянці буде створено виробництво, яке почне займатися переробкою та сортуванням сміття.

«Дане рішення опрацьовано з багатьох аспектів, в тому числі і екологічних, - сказав Сергій Ткачов, - нами розглядалося кілька варіантів розташування сміттєпереробного заводу. Обрано найбільш оптимальний - промислова зона масиву Кам'янка. Хочу підкреслити, що для міста це знакове і довгоочікуване рішення. Місто повинно мати власне сміттєпереробне виробництво, екологічно і економічно доцільне. Це допоможе Сімферополю зняти стару проблему із сортування та переробки сміття».

 
Коментарі (0)