ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГСімферополю зливи будуть не страшні

Сімферополю зливи будуть не страшні

У Сімферополі триває очищення зливостоків

 

У Сімферополі триває комплексна робота з ремонту та очистки мереж зливової каналізації міста. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Анатолія Рогова, на даний момент працівники комунальних служб міста займаються відновленням зливостоку відкритого типу, де вільному стоку води заважав накопичений мул і частково обвалені монолітні плити.

«Такі заходи з очищення мереж зливової каналізації міста необхідно виконувати 2 рази на рік: навесні та восени, аби дощова вода не накопичувалася на дорогах і не розмивала асфальтове покриття», - зазначив Анатолій Рогов.

При цьому посадовець уточнив, що на сьогоднішній день в Сімферополі більше 140 решіток зливової каналізації міста прочищено та відновлено, також проведено профілактичні роботи по очищенню від бруду і намулу дощоприймачів на Привокзальній площі.

Крім того, начальник управління ЖКГ підкреслив, що влада кримської столиці також має намір розробити проект реконструкції дренажно-зливової мережі міста для продовження робіт з відновлення зливової каналізації в наступному році.

Довідка:

Дренажно-зливова мережу Сімферополя включає більше 1000 колодязів, її довжина становить близько 38 км.

 

 
Коментарі (0)