ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСімферопольські дороги відремонтують безкоштовно

Сімферопольські дороги відремонтують безкоштовно

Додаткових коштів з міського бюджету на цю роботу не виділяється, оскільки ремонт дорожнього покриття на відремонтованих торік вулицях є гарантійним

Сувора зима і різкі перепади температури стали серйозним випробуванням для міських доріг Сімферополя. І там, де дорожнє покриття за зиму стало непридатним, його сьогодні необхідно відновлювати.

На цьому наголосив сімферопольський міський голова Віктор Агєєв під час перевірки ходу відповідних ремонтних робіт, повідомляє прес-служба міськради.

При цьому В.Агєєв акцентував, що додаткових коштів з міського бюджету на цю роботу не виділяється, оскільки ремонт дорожнього покриття на відремонтованих торік вулицях є гарантійним і проводиться за кошти підрядних організацій.

«Сьогодні і в міському бюджеті, і в республіканському є кошти для подальшої реалізації програми ремонту сімферопольських доріг, - сказав градоначальник. - Сьогодні ми говорили на цю тему з Головою Ради міністрів Анатолієм Могильовим і розраховуємо, що спільним складанням коштів – міста, Криму і держбюджету – зможемо протягом року виділити на поточний і капітальний ремонт сімферопольських доріг близько 100 млн грн».

Роботи будуть продовжені не тільки по магістральних вулицях кримської столиці, а й по прибудинкових дорогах і внутрішньоквартальних проїздах житлових мікрорайонів.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)