ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСімферопольські ремонтники дісталися Громадянської вулиці

Сімферопольські ремонтники дісталися Громадянської вулиці

У Сімферополі тривають роботи з капітального та поточного ремонту міських доріг.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Сімферопольської міської ради.

Зараз йде укладання асфальту на вулиці Громадянської. За словами начальник управління ЖКГ Анатолія Рогова, для місцевих жителів цей ремонт був вкрай довгоочікуваним: на вулиці розташовані два дитячих садки.

 «Як ми і обіцяли, спочатку відремонтували центральні вулиці міста. Тепер підійшла черга укладати асфальт у провулках і на периферії. Пріоритет - це дороги, де знаходяться школи, лікарні і дитячі сади. В цьому сенсі, нам велику допомогу надає Рада міністрів Криму. У рамках соціально-економічного розвитку столиці на місто Сімферополь для організації дорожнього руху та під'їздів до дитячих садків і шкіл виділено додатково 15 млн грн», - підкреслив начальник управління ЖКГ.

Він також повідомив, що цього року міська влада планує відремонтувати дорожнє покриття ще на 30-ти вулицях кримської столиці, в тому числі в приватному секторі.

«Це район Маршала Жукова, центр міста, район вул. 60 років Жовтня, проспекту Перемоги, - зазначив Анатолій Рогов, - для міської влади ремонт доріг у кримській столиці - одне з першочергових і найбільш важливих завдань».

 
Коментарі (0)