ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСімферопольські вулиці потерпають від вандалів

Сімферопольські вулиці потерпають від вандалів

Жителів Cімферополя закликають берегти місто і своєчасно повідомляти про факти вандалізму в міліцію або оперативну службу

Приводом для такого заклику стали часті акти вандалізму і псування міського майна на нещодавно відремонтованій вулиці Горького. У 2011 році відбулося урочисте відкриття даної вулиці. Слід зазначити, що вартість проведених на вулиці робіт склала майже 4,5 млн грн.

За словами начальника управління житлово-комунального господарства Анатолія Рогова, за цей час вандали встигли зіпсувати значну частину лавок, урн, стін та ліхтарів.

«Деякі люди вважають за краще сидіти на спинках лавок, забруднивши місця для сидіння брудним взуттям, а іноді і ламають їх. Їм байдуже, що залишиться після. А хтось своїм обов'язком вважає вкрасти урну або туйку», - констатував він.

Крім того, щодня автомобілістами завдається непоправна шкода газонам, розташованим уздовж пішохідної частини вулиці. У зв'язку з цим, начальник управління житлово-комунального господарства звернувся до жителів міста своєчасно повідомляти про факти вандалізму в міліцію або оперативну службу «15-63».

«Якщо ви стали свідком псування фасадів, малих архітектурних форм, крадіжки міського майна - не залишайтеся осторонь, повідомляйте про це, обговорюйте і засуджуйте це. Тільки так можна викорінити негативні явища на вулицях нашого міста!», - підсумував Анатолій Рогов.

Джерело: Новости Крыма

 
Коментарі (0)