ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГСімсот харків’ян не змогли отримати субсидію

Сімсот харків’ян не змогли отримати субсидію

У поточному році за оформленням субсидій у соціальні служби Харківщини звернулися майже 22 тис. мешканців області. З них тільки 700 осіб отримали відмову

У поточному році за оформленням субсидій у соціальні служби Харківщини звернулися майже 22 тис. мешканців області. З них тільки 700 осіб отримали відмову.

Про це повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, інформує прес-служба.

«277 тисяч сімей, що проживають в Харківській області, отримували ті чи інші види соціальної допомоги. 109 тисяч сімей в нашому регіоні отримують сьогодні субсидію на покриття різниці в платежах за утримання житла і по комунальним тарифам. З 22 тисяч наших земляків, що звернулися цього року, лише 700 осіб отримали відмову в оформленні субсидії, бо не потрапляли під дію закону, який визначає ці категорії. А 21,3 тисячі осіб таку допомогу отримали», - повідомив Михайло Добкін.

Нагадаємо, за відомостями Державної служби статистики, всього в Україні у лютому 2012 року призначено субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на суму 15,3 млн грн, а у січні поточного року - 20,92 млн грн.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)