ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні, 2 березня, майже по всій Україні розгуляється весна

Сьогодні, 2 березня, майже по всій Україні розгуляється весна

Лише у кількох регіонах прогнозують дощі зі снігом, в інших областях опадів очікувати не варто. У більшості регіонів України буде сонячно та без опадів, температура коливатиметься від до +1 до +13 градусів
Сьогодні, 2 березня, майже по всій Україні розгуляється весна. Лише у кількох регіонах прогнозують дощі зі снігом, в інших областях опадів очікувати не варто. У більшості регіонів України буде сонячно та без опадів, температура коливатиметься від до +1 до +13 градусів, про це прогнозує Укргідрометцентр.
 
Найтепліше буде на Заході, в Івано-Франківській області вдень температура повітря прогріється аж до +13 градусів. Водночас на Сході буде доволі прохолодно.
 
У Харківській та Луганській областях прогнозують дощі зі снігом. Стовпчики термометрів вдень піднімуться щонайбільше до +5 градусів.
 
Крім цього, дощі зі снігом накриють і Сумську область. Натомість у решті регіонів Центру та Півночі опадів не передбачається. Температура там підніметься максимум до +8 градусів.
 
На Півдні найтепліше буде на Миколаївщині, вдень температура там сягатиме +6...+8 градусів. На Одещині, Херсонщині та в окупованому Криму буде лише на кілька градусів менше.
 
У Києві опадів не прогнозують, проте буде поривчатий західний вітер. Вночі температура наблизиться нуля, проте уже вдень підніметься до +5 градусів.
 
Прогноз погоди у містах України на вівторок, 2 березня
 
Ужгород – +9...+11
 
Львів – +8...+10
 
Івано-Франківськ – +11...+13
 
Тернопіль – +8...+10
 
Чернівці – +8...+10
 
Хмельницький – +6..+8
 
Луцьк – +8...+10
 
Рівне – +7...+9
 
Житомир – +5...+7
 
Вінниця – +6...+8
 
Одеса – +5...+7
 
Миколаїв – +6..+8
 
Херсон – +5..+7
 
Сімферополь – +5...+7
 
Кропивницький – +6...+8
 
Черкаси – +4...+6
 
Чернігів – +4...+6
 
Суми – +1...+3
 
Полтава – +4...+6
 
Дніпро – +4...+6
 
Запоріжжя – +2...+4
 
Донецьк – +3...+5
 
Луганськ – +3...+5
 

Харків – +2...+4 

 
Коментарі (0)