ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні, 24 лютого, погода в Україні буде кардинально різною

Сьогодні, 24 лютого, погода в Україні буде кардинально різною

Якщо мешканці Західної України будуть тішитися теплом та сонячною погодою, то на сході стовпчики термометрів покажуть мінусову температуру
Сьогодні, 24 лютого, погода в Україні буде кардинально різною у західних і східних регіонах. Якщо мешканці Західної України будуть тішитися теплом та сонячною погодою, то на сході стовпчики термометрів покажуть мінусову температуру, прогнозує Укргідрометцентр.
 
Найтепліше буде на Закарпатті. Там повітря прогріється до +9...+11 градусів.
 
На Західній Україні сонце лише інколи ховатиметься за хмарами, але опадів синоптики не прогнозують. Водночас через мінусові температури вночі у західних регіонах можливе замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні. Температура повітря становитиме +7...+9 градусів. 
 
На Сході України буде хмарна та похмура погода. Хоча серйозних опадів не прогнозують. Стовпчики термометрів покажуть -5...-7 градусів.
 
На Півночі України вранці продовжиться нічний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря становитиме лише -1...-3 градуси. 
 
На Півдні погода буде хмарною протягом всього дня. Синоптики зазначили, що сильних опадів не мало б бути. Стовпчики термометрів максимально покажуть -1...-3 градуси.
 
У Києві протягом усього дня буде триматися хмарна погода. Ранковий дощ зі снігом закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується. Температура повітря у столиці становитиме 0...-2 градуси.
 
Прогноз погоди у містах України на середу, 24 лютого
 
Ужгород – +9...+11
 
Львів – +7...+9
 
Івано-Франківськ – +8...+10
 
Тернопіль – +6...+8
 
Чернівці – +8...+10
 
Хмельницький – +4...+6
 
Луцьк – +7...+9
 
Рівне – +4...+6
 
Житомир – +2...+4
 
Вінниця – +2...+4
 
Одеса – -1...+1
 
Миколаїв – -1...+1
 
Херсон – -1...-3
 
Сімферополь – -1...+1
 
Кропивницький – 0...-2
 
Черкаси – 0...+2
 
Чернігів – -1...-3
 
Суми – -5...-7
 
Полтава – -3...-5
 
Дніпро – -2...-4
 
Запоріжжя – -2...-4
 
Донецьк – -5...-7
 
Луганськ – -6...-8
 

Харків – -5...-7 

 
Коментарі (0)