ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні, 25 листопада, буде прохолодною, але без зимових морозів

Сьогодні, 25 листопада, буде прохолодною, але без зимових морозів

У Західній Україні стовпчики термометрів покажуть +7...+9 градусів. А от на Сході буде прохолодніше – до +3...+5 градусів з опадами у вигляді дощів. Синоптики також прогнозують дощі у північних регіонах нашої країни
Сьогодні, 25 листопада, буде прохолодною, але без зимових морозів. У Західній Україні стовпчики термометрів покажуть +7...+9 градусів. А от на Сході буде прохолодніше – до +3...+5 градусів з опадами у вигляді дощів. Синоптики також прогнозують дощі у північних регіонах нашої країни, про це повідомляє Укргідрометцентр.
 
На Західній Україні похмура погода триматиметься не весь день, адже вже ввечері небо стане чистим та ясним. Температура повітря становитиме +6...+8 градусів. На Сході з ранку і до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Ранковий дощ до середини дня повинен послабшати й ближче до вечора закінчитися. Термометри там покажуть +3…+5 градуси.
 
На Півночі України хмарна погода триматиметься до самого вечора. Дрібний дощ падатиме майже весь день. Вранці він може посилитися, проте до вечора поступово стихне. Повітря там прогріється до +4...+6 градусів. На Півдні прогнозують безхмарний ранок, але погода зміниться вже у середині дня й небо вкриється хмарами. Водночас синоптики не прогнозують опадів. Там стовпчики термометрів покажуть +7...+9 градусів.
 
У Києві хмарна погода буде триматися до самого вечора, але опадів не буде. Повітря прогріється до +4...+6 градусів.
 
Прогноз погоди у містах України на середу, 25 листопада:
 
Ужгород – +4…+6
 
Львів – +6…+8
 
Івано-Франківськ – +7…+9
 
Тернопіль – +5…+7
 
Чернівці – +7…+9
 
Хмельницький – +4…+6
 
Луцьк – +4…+6
 
Рівне – +4…+6
 
Житомир – +4…+6
 
Вінниця – +5…+7
 
Одеса – +7…+9
 
Миколаїв – +6…+8
 
Херсон – +6…+8
 
Сімферополь – +7…+9
 
Кропивницький – +4…+6
 
Черкаси – +4…+6
 
Чернігів – +4…+6
 
Суми – +3…+5
 
Полтава – +3…+5
 
Дніпро – +3…+5
 
Запоріжжя – +4…+6
 
Донецьк – +3…+5
 
Луганськ – +3…+5
 

Харків – +3…+5 

 
Коментарі (0)