ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні в Україні без опадів

Сьогодні в Україні без опадів

10 квітня в Україні без опадів, лише на Закарпатті та Прикарпатті вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.
10 квітня в Україні без опадів, лише на Закарпатті та Прикарпатті вдень місцями невеликий короткочасний дощ, гроза. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 4-9°, у східних областях місцями 0-4° тепла; вдень 18-23°, на узбережжі морів та в Карпатах 12-17°, прогнозує Укргідрометцентр.
 
Сьогодні в Києві без опадів.
Температура вночі 6-8° тепла, вдень близько 20°.
 
Нагадаємо, що 10 квiтня на річках України продовжиться розвиток весняного водопілля, повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.
 
Підйом рівнів води становитиме:
 
  • на рiчках басейнів Прип'яті, середніх та нижніх течіях Сули, Псла, Ворскли - 0,1- 0,5 м з виходом води на заплаву, її подальшим затопленням (Сумська, Полтавська обл.), досягненням вiдмiток початкового затоплення окремих господарських споруд (у Ратнiвському, Старовижівському, Любешівському, Маневицькому р-нах Волинської обл. );
  • на річках басейну Десни, Сіверського Дінця - 0,4 - 1,2 м з виходом води на заплаву Десни (в районі м.Новгород Сіверський) і малих річок у Чернігівській, Сумській областях та подальшим її затопленням на р.Убідь, р.Снов: подальший перелив води через дороги місцевого значення, оточення водою понижених населених пунктів у Чернігівському районі (Чернігівської обл.); досягненням вiдмiток початкового затоплення окремих господарських споруд та населених пунктів у Новопсковському районі Луганської області;
  • на Верхньому Дніпрі (у Чернігівської обл.) - 0,2-0,4 м з початковим виходом води на заплаву без негативних наслідків.
  • під впливом нагонного вітру в умовах проходження хвилі весняної повені, на українській ділянці Дунаю у Вилковому (Одеська область) очікується утримання небезпечних рівнів води 165-175 см, підтоплення понижених незаселених територій міста.  
 
Коментарі (0)