ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні в Україні сніжитиме

Сьогодні в Україні сніжитиме

Вдень 14 листопада та вночі 15 листопада у Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській та Кіровоградській областях випадатиме сніг з дощем
Вдень 14 листопада та вночі 15 листопада у Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській та Кіровоградській областях випадатиме сніг з дощем (тимчасове утворення снігового покриву висотою 3-6 см), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; на дорогах ожеледиця, прогнозує Укргідрометцентр.
 
В західних областях дощі; у Житомирській, Вінницькій, Київській, Чернігівській, Черкаській та Кіровоградській областях погіршення погодних умов: вдень сніг з дощем, місцями ожеледь та налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; на решті території країни без істотних опадів. 
 
Вітер південно-східний з переходом в західній частині на північно-західний, 5-10 м/с, в Приазов'ї окремі пориви 15-18 м/с.
 
Температура у західних областях вночі 1-6° тепла, вдень 5-10°, на Закарпатті до 14° тепла; на решті території вночі 1-6° морозу, на Сумщині до 10° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні країни 2-6° тепла.
 
У Києві сьогодні температура повітря вдень 0°, ввечері - до -1°. 

Вітер південний, до 4,8 м/с та пройде сильний сніг. 

 
Коментарі (0)