ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні в Україні у східних, південних та центральних областях дощ з мокрим снігом

Сьогодні в Україні у східних, південних та центральних областях дощ з мокрим снігом

Сьогодні, 11 грудня в Україні у східних, більшості південних та центральних областей дощ з мокрим снігом, вдень у Херсонській, Запорізький та Донецькій областях сильний дощ
Сьогодні, 11 грудня в Україні у східних, більшості південних та центральних областей дощ з мокрим снігом, вдень у Херсонській, Запорізький та Донецькій областях сильний дощ, прогнозує Укргідрометцентр.
 
На решті території без істотних опадів.
 
В центральних, північних та місцями в південних областях вночі та вранці туман. На дорогах країни, крім півдня, подекуди ожеледиця.
Вітер північно-західний, північний, 5-10 м/с, вдень у південній частині пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від 2° морозу до 3° тепла, в Карпатах 5-10° морозу.
 
У Києві без істотних опадів. Вранці туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.
 

12-13 грудня очікується ускладнення погодних умов: 12 грудня у Чернігівській, Київській, Житомирській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, приріст снігового покриву 12-20 см; вночі 12 грудня у Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Дніпропетровській областях сильні опади переважно у вигляді дощу; 13 грудня в Україні, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття, вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах країни ожеледиця. 

 
Коментарі (0)