ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні вдень в Україні помірний сніг

Сьогодні вдень в Україні помірний сніг

У західних, Вінницькій та Одеській областях сьогодні невеликий сніг; вдень в Україні помірний сніг, на півдні, сході та Закарпатті з дощем, у більшості центральних, Одеській, Миколаївській областях сильні опади, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь.
У західних, Вінницькій та Одеській областях сьогодні невеликий сніг; вдень в Україні помірний сніг, на півдні, сході та Закарпатті з дощем, у більшості центральних, Одеській, Миколаївській областях сильні опади, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах країни ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 9-14° морозу, на півночі Лівобережжя до 18° морозу, на заході та півдні країни 3-8° морозу; вдень 2-7° морозу, у південних, Донецькій, Луганській та Закарпатській областях від 2° морозу до 3° тепла, прогнозує Укргідрометцентр.
 
У Києві 20 березня вдень сніг.
На дорогах слизько. Температура вночі -10..-12°, вдень -4..-6°.
 
20 березня на дорогах України ожеледиця; вдень у більшості центральних, Одеській та Миколаївській областях сильні опади (сніг, мокрий сніг), місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. 
 
19-20 березня, у Карпатах зберігається значна сніголавинна небезпека 3-го рівня.
 
Коментарі (0)