ГоловнаНовини ЖКГПодіїСьогодні вісім областей та Київ виходять з червоної зони епідемічної небезпеки

Сьогодні вісім областей та Київ виходять з червоної зони епідемічної небезпеки

Сьогодні на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та Києві скасовується червоний рівень епідемічної небезпеки.
З 00 год. 00 хв. 7 грудня на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та Києві скасовується червоний рівень епідемічної небезпеки.
 
Таке рішення прийняте на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
 
У регіонах спостерігається стабілізація епідситуації і досягнуто показників, які характеризують відсутність ознак, передбачених червоним рівнем.
 
Показник кількості госпіталізованих з підтвердженими та підозрілими випадками COVID-19 протягом останніх 7 днів на 100 тисяч населення на території Донецької області знизився на 43,5%, Дніпропетровської на 41,9%, Івано-Франківської на 29,3%, Луганської на 40%, Львівської на 37,3%, Одеської на 45,5%, Рівненської на 42,5%, Херсонської на 45,9% та в Києві на 41%.
 
Також від сьогодні на території України, в тому числі і в жовтому рівні епіднебезпеки, розпочали діяти нові карантинні правила, зокрема для відвідування громадських закладів: театрів, кіно, ресторанів, кафе, спортзалів, готелів тощо. Згідно змін до постанови №1236, які набули чинності, перераховані заклади можна буде відвідувати лише при наявності сертифікату вакцинації, або негативного ПЛР тесту. 
 

У «червоній» карантинній зоні продовжать перебувати Вінницька, Волинська, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Сумська, Хмельницька, Чернігівська, Черкаська області. 

 
Коментарі (0)