ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСотні населених пунктів Донеччини занурилися у темряву

Сотні населених пунктів Донеччини занурилися у темряву

Понад сто населених пунктів Донеччини залишаються без електропостачання. Постійні бойові дії не дають енергетикам зайнятися відновленням мереж.

У Донецькій області частково і повністю знеструмленими залишаються 138 населених пунктів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ДТЕК.

Окрім того, згідно з повідомленням, без електропостачання Єнакіївський металургійний і Єнакіївський коксохімічний заводи, Ясинівський коксохімічний завод, Зуївський енерго-механічний завод в Зугресі.

Знеструмлено насосну першого підйому Південно-Донбаського водоводу - вода не надходить на Червоноармійську і Великоанадольскую фільтрувальні станції. Також знеструмлена Донецька фільтрувальна станції. Відновити зруйновані лінії електропередачі і подати до них напругу у енергетиків поки немає можливості - в районі цих об'єктів не припиняються бої.

Примітно, протягом дня енергетикам вдалося повернути світло в Дебальцеве, селища Сєдове, Авдотьїно, мікрорайон Боссе і Лидівку у Донецьку.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні через обстріл в Донецьку виникли проблеми з електропостачанням Київського, Петровського та частини Кіровського районів.

 
Коментарі (0)