ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСпоживачів «Київенерго» обмежили в гарячій воді

Споживачів «Київенерго» обмежили в гарячій воді

Планові відключення і пошкодження тепломереж залишили тисячі споживачів «Київенерго» без гарячого водопостачання. Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади компанії.

В результаті пошкоджень тепломереж і планових відключень тимчасово без гарячого водопостачання залишається 3 тис. 530 споживачів «Київенерго». Через відключення «Київгазом» теплоджерел компанії від газу — 31 споживач. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

«Внаслідок пошкоджень на тепломережах, які перебувають на балансі «Київенерго» і планових відключень, станом на 7:00 ранку 25 травня 2015 року, тимчасово без гарячого водопостачання (ГВП) залишається 3 530 споживачів. Через відключення «Київгазом» теплоджерел «Київенерго» від газу — 31 споживачів», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго».

До речі, в період з 6:00 22 травня 2015 року з 6:00 25 травня 2015 року в результаті усунення 80 ушкоджень підключено 422 споживача.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Києві внесли корективи у трасу слідування автобусного маршруту №42. Причиною зміни маршруту є проведення робіт з асфальтування дороги на вул. Ахматової на ділянці від вул. Урлівської до вул. Петра Григоренка.

 
Коментарі (0)