ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСпівробітники «Титану» взялися за... мітли

Співробітники «Титану» взялися за... мітли

Комунальники впорядковують два міські пляжі: Центральний і Правобережний.

У віданні запорізького комунального підприємства «Титан» знаходяться два міських парку: Вознесеновський і Перемоги. Протягом року фахівці підприємства виконують роботи з їх утримання та благоустрою, інформує прес-служба Запорізької ОДА.

Так на минулому тижні в Вознесенівському парку від сміття була прибрана територія і очищена берегова зона, виконаний покіс очерету на площі 360 кв. м і трави загальною площею 1,67 га.

У парку Перемоги від сміття була прибрана територія, очищена від очерету берегова зона на площі 1100 кв. м, зроблений покіс трави на території площею 200 кв. м і полив зелених насаджень.

Комунальники впорядковують два міські пляжі: Центральний і Правобережний. Тут виконано роботи з прибирання сміття на березі і в'їзний дорозі. На Центральному пляжі кроновано 25 чагарників, на Правобережному пофарбовано 19 малих архітектурних форм.

У звичному режимі працюють запорізькі фонтани. Сьогодні у введенні КП «Титан» знаходиться 36 таких споруд. Працівники підприємства стежать за чистотою території навколо фонтанів і за справною роботою їх технологічного оснащення.


Ольга Туча

 
Коментарі (0)