ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСтало відомо, коли одеські проїзди стануть краще

Стало відомо, коли одеські проїзди стануть краще

Близько 46% жителів міста визначили питання ремонту міжквартальних проїздів, що вимагає першочергового рішення.

У серпні в Одесі почнеться ремонт міжквартальних проїздів.

Про це під час інтерв'ю Одеської обласної державної телерадіокомпанії розповів губернатор Едуард Матвійчук, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

За його словами, близько 46% жителів міста визначили питання ремонту міжквартальних проїздів, що вимагає першочергового рішення.

«Зараз закінчується формування повної бази по міжквартальних проїздів, які потребують ремонту. Потрібно розуміти, що вони в Одесі не ремонтувалися протягом останніх тридцяти років. І щоб повністю вирішити цю проблему, потрібні сотні мільйонів гривень.

Цього року, починаючи з серпня місяця, ми виконаємо певну частину робіт, і на наступний рік ця робота буде продовжена. У нас є домовленість з міською владою, що протягом двох-трьох років ми повністю вирішимо цю проблему», - сказав губернатор.

Він зазначив, що значні суми коштів також виділять на ремонт та фасадів будівель в Одесі. Крім цього, серйозна проблема для міста - відсутність достатньої кількості дитячих садків.

«Це велика проблема, яка існує не тільки в Одесі, а й по всій країні, і поки ніяк не вирішена. Уже в цьому році ми побудуємо кілька дитячих садків в Одесі. А на наступний рік приділимо цій проблемі ще більше уваги», - обіцяв Едуард Матвійчук.

Джерело - Таймер

 
Коментарі (0)