ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтало відомо, коли Подільський мостовий перехід здадуть в експлуатацію

Стало відомо, коли Подільський мостовий перехід здадуть в експлуатацію

Будівництво Подільського мостового переходу буде активізовано у травні поточного року і в другій половині 2013 р. буде пущено автомобільний рух.

Стало відомо, коли Подільський мостовий перехід здадуть в експлуатацію

Будівництво Подільського мостового переходу буде активізовано у травні поточного року і в другій половині 2013 р. буде пущено автомобільний рух. Про це сьогодні під час огляду ходу будівництва станцій на масив Теремки повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, інформує прес-служба КМДА.
 
 «Я хотів би сказати, що в травні місяці ми активізуємо будівництво Подільського мостового переходу. Сьогодні у нас ведеться будівництво на одній ділянці, а десь з середини травня будуть три ділянки, які потім будуть об'єднані в єдиний проект, який ми завершимо в 2013 р. При цьому, максимум у третьому кварталі уже піде автомобільний рух», - зазначив Попов.
 
Він додав, що будівництво метро на Троєщину займе приблизно 2-3 роки і в такий термін буде вирішено транспортну проблему на Троєщині.
 
Також Попов наголосив, що до кінця першого півріччя 2012 р. буде здано в експлуатацію лінію швидкісного трамваю на Троєщині. «Хотів би нагадати, що сьогодні йде активне будівництво на Троєщині лінії швидкісного трамваю і ми плануємо ввести цей об'єкт в експлуатацію до кінця першого півріччя», - додав він.
 
 
Ольга Туча
 
Коментарі (0)