ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтанція метро «Вокзальна» в очікуванні другого виходу

Станція метро «Вокзальна» в очікуванні другого виходу

Керівництво столичного метрополітену вбачає необхідність у будівництві додаткового пересадочного вузла на станції метро «Вокзальна», проте назвати конкретні терміни реалізації проекту не взмозі

Керівництво метрополітену не знає, коли на станції «Вокзальна» буде побудований другий вихід, про це повідомив начальник КП «Київський метрополітен» Валерій Гавриленко.

«З точки зору експлуатації метро, у нас є дуже серйозні проблеми, які необхідно вирішувати максимально швидко. Наприклад, щоб знизити навантаження на метрополітен, необхідно побудувати додатковий пересадочний вузол зі станцій «Золоті ворота» та «Театральна». Крім того, не менш важливим стоїть питання будівництва другого виходу зі станції «Вокзальна». Це наші проблемні питання, які ми виносимо на розгляд, де тільки це можливо», - повідомив пан Гавриленко.

Відзначимо, що назвати терміни реалізації цих проектів начальник підприємства не зміг, зіславшись на те, що у Київській міській державній адміністрації ці питання давно знаходяться на розгляді.

Джерело: kiev.vgorode

 
Коментарі (0)