ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСтанції київської підземки закрили через загрозу вибуху

Станції київської підземки закрили через загрозу вибуху

У столиці закрили для пасажирів станцію метро «Театральна». У «Київському метрополітені» зазначають, що такі дії викликані інформацією про замінування. В той же час, відновлено роботу станції «Хрещатик».

У Києві закрили для пасажирів станцію метрополітену «Театральна» у зв’язку з інформацією про загрозу вибуху. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Київський метрополітен».

«Також вона не працює як пересадочна з лінії на лінію. Поїзди прослідують станцією без зупинки», - зазначається в повідомлення.

Окрім того, подальший режим роботи станції метро залежатиме від результатів перевірки правоохоронними органами.

В той же час, роботу станції «Хрещатик» та пересадочного вузла відновлено о 15:11. В результаті проведеної правоохоронними органами перевірки на станції вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці виникла загроза відключення водопостачання, а також припинення надання послуги водовідведення. Це зумовлено арештом рахунків «Київводоканалу» через борги за електрику. У зв’язку з накладенням арешту, підприємство не матиме змоги купувати реагентів.

 
Коментарі (0)