ГоловнаНовини ЖКГЖитлоСтоличні бомбосховища у задовільному стані

Столичні бомбосховища у задовільному стані

Більшість столичних бомбосховищ та укриттів у задовільному стані. Однак, деякі з них використовувались у місті не за призначенням.

У Києві 526 сховищ та укриттів. Інформацію про розташування приміщень цивільного захисту можна знайти в мережі Інтернет. Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко, під час інспектування бомбосховищ столиці, передає прес-служба КМДА.

За словами мера, більшість сховищ у задовільному стані, технічні показники в нормі. Тож основна задача – поінформувати населення про розташування цих об’єктів.

«Більшість у задовільному стані. Кожен киянин може отримати інформацію в інтернеті про їх розташування, опублікована інтерактивна карта. Інспектуючи сховища, ми з’ясували, що деякі використовувалися не за призначенням, там були якісь склади. І наше завдання на сьогодні – зробити їх придатними для укриття, щоби вони відповідали всім нормам», – сказав чиновник.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Луганській області так звані ополченці не припиняють «поливати» населені пункти з «Градів». Це призводить до виникнення пошкоджень на системах життєзабезпечення регіону.

 
Коментарі (0)