ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаСтоличні будинки обладнали теплолічильниками

Столичні будинки обладнали теплолічильниками

Протягом минулого року у столичних будинках встановили більше шести сотень вузлів обліку теплоенергії. Таким чином, «Київенерго» вдосконалило облік подачі теплоносія, що відпускається споживачам.

Протягом минулого року у столичних будинках встановили 647 будинкових вузлів обліку теплоенергії. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

«На сьогодні 46,8% будинків, опалення та гаряче водопостачання яких забезпечує «Київенерго», обладнані будинковими лічильниками тепла. До кінця 2015 року компанія планує збільшити цей показник до 56,2%, встановивши 1,6 тис. будинкових лічильників», – йдеться в повідомленні. 
 
За інформацією прес-служби «Київенерго», щоб обладнати всі будинки столиці, необхідно близько 13 тис. лічильників (включаючи заміну тих, термін експлуатації яких закінчився). 
 
У компанії зазначили, що усі роботи проводилися за кошти власної інвестпрограми «Київенерго». Таким чином, підприємство вдосконалило облік теплоенергії, що відпускається споживачам.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в «Київпастрансі» внесли корективи в роботу наземного транспорту. Підприємство частково відновило курсування наземного транспорту, який раніше тимчасово припинив ходити.
 
Коментарі (0)