ГоловнаВибір редакціїУтилізація ТПВСтоличні комунальники склали «чорний список» підприємців

Столичні комунальники склали «чорний список» підприємців

У Києві склали список несумлінних підприємців, які не оплачують послуги з вивезення побутового сміття

Зазначений список передано до Департаменту міського благоустрою і збереження природного середовища та інших компетентних органів. Вдалися до таких заходів спеціалісти КП «Київкомунсервіс». За словами директора підприємства Сергія Мельника, в залежності від подальших дій підприємців список буде корегуватися.

Нагадаємо, донедавна, більшість столичних підприємців безкоштовно користувалися встановленими на прибудинкових територіях контейнерами для відходів, за вивезення яких фактично сплачували мешканці будинків.

Однак на початку минулого року, депутати Київради підтримали рішення, яке зобов’язало всіх без винятку власників тимчасових споруд укласти договори на вивезення побутових відходів. Незважаючи на це, деякі з підприємців проігнорували зазначене рішення, відмовились від сплати за вивезення сміття, за що і потрапили у список несумлінних підприємців.

Із зазначеним переліком порушників благоустрою можна ознайомитись на офіційній сторінці «Київкомунсервісу», а також на сторінці підприємства у facebook.

Тарас Ібрагімов

 
Коментарі (0)